Megszólalt a 11 éves lány, akit fiatalok leitattak, megvertek és levetkőztettek

Az elmúlt napokban beszámoltunk róla, hogy egy csapat fiatal leitatott, megvert és levetkőztetett egy 11 éves lányt a szenci járásbeli Miloslavovban (Annamajor). Minderről képeket és videókat készítettek, amik aztán a közösségi hálón kötöttek ki. Az áldozat és édesanyja a TV Noviny-nak elmondta, mi is történt pontosan.

Megszólalt a 11 éves lány, akit fiatalok leitattak, megvertek és levetkőztettek
Illusztráció (Fotó: TASR)

Az édesanya szerint lánya délután elkéredzkedett tőle, hogy találkozhasson barátaival, osztálytársaival. Öt óra körül még írt neki sms-t, de aztán már nem tudták őt elérni. A fiatalok az egykori szövetkezetbe mentek, ahol megtörténtek az embertelen dolgok.

A lány csupán arra emlékszik, hogy kiöntötte a kofolát, majd elkezdett rá zúdulni az alkohol. Arra a kérdésre, hogy akart-e alkoholt inni, egyértelmű nemmel válaszolt. Az anya szerint lányát lefogták, erőszakkal a torkába öntötték az alkoholt, és addig tartották a fejét, amíg le nem nyelte.

Az elkövetők 14, 15 és 16 éves gyerekek voltak. Az egyik lány, aki szemtanúja volt a történteknek, a TV Noviny-nak elmondta, hogy a kislányt pofozták, néhányan össze is rugdosták, majd levetkőztették. A szemtanú szerint az egyik erőszakoskodó lány azt mondta, nem lesz az egészből semmi problémájuk, ugyanis az anyukája rendőr.

Amikor a 11 éves lány már nem reagált, a fiatalok azon kezdtek tanakodni, hogy mit mondjanak a mentőknek és a rendőröknek. Állítólag igyekeztek eltüntetni minden nyomot.

„Minden nap újabb és újabb videók, illetve fotók kerülnek elő. Borzalmas. Nem érdemelte meg, hiszen csak 11 éves“

– mondta a bántalmazott lány anyukája.

A TV Noviny szerint nem ez volt az első eset, hogy a fiatalokból álló csoport gyerekekre támadjon. A rendőrség vizsgálja a történteket.


(tvnoviny.sk)