Mit művelt a férfi napokkal azelőtt, hogy lelőtte feleségét és gyerekeit, majd öngyilkos lett?

Újabb részletek derültek ki azzal a családi tragédiával kapcsolatban, amely során egy férfi Nagymihályban lelőtte gyerekeit és feleségét, majd magával is végzett.

Mit művelt a férfi napokkal azelőtt, hogy lelőtte feleségét és gyerekeit, majd öngyilkos lett?
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az 53 éves Stanislav Teleky nehéz élethelyzetbe került, és vélhetően úgy akarta megoldani kilátástalannak tűnő helyzetét, hogy megölte fiát és lányát, illetve a feleségét, majd végül magával is végzett. A Pluska szerint, mielőtt a férfi öngyilkos lett volna, tudatosította tettének súlyát, és felhívta Kassán élő testvérét, akinek elmondta, hogy valami borzalmasat tett, majd letette a telefont. Amikor a rendőrök kedden este a helyszínre értek, négy holttestet találtak a lakásban – Stanislav ekkora végzett magával is.

Stanislav korábban a testvérével és egy másik személlyel internetes vállalkozásba kezdett, de állítólag nem jött ki bátyjával, ezért öt évvel ezelőtt eladta a részét a cégből. A szomszédok szerint az elmúlt időben vállalkozóként dolgozott otthonról, a négyszobás lakásban az egyik helyiséget dolgozószobává alakították át, gyakran késő éjszakáig világított ott a számítógépével.

A tragédia előtt néhány nappal a férfi megszüntette saját és gyerekei profiljait is a közösségi hálón – ők múlt héten pénteken voltak utoljára iskolában. Mivel a hétvége után nem jelentek meg, a tanárok próbáltak kapcsolatban lépni a szülőkkel, de nem vették a telefont. Ugyanúgy a gyerekeket sem tudták elérni a közösségi hálón. Osztálytársaik szerint már vasárnap sem voltak elérhetők.

Az iskolaigazgató szerint a gyerekek nagyon intelligens, jó tanulók voltak, semmilyen probléma nem volt velük az iskolában. Erikát kedves, beszédes nőnek tartották, férjét viszont ellenkezőleg befelé fordulónak és állandóan rosszkedvűnek. A Pluska szerint a nő nemrég arra panaszkodott, hogy nincs minden rendben közte a férjével.

A gyilkosság után a rendőrség a kora reggeli órákig rögzítette a nyomokat. Mivel rendkívül érzékeny ügyről van szó, bővebb információkat egyelőre nem közölnek. Gyilkosság ügyében indítottak eljárást.


(Pluska)