Kiderülhetett, miért lőtte le feleségét és két gyerekét, majd végzett magával is a vállalkozó

Amint arról beszámoltunk, kedden este négy holttestet találtak egy nagymihályi lakásban. A médiában megjelent információk szerint a családapa először lelőtte a feleségét, majd 10 és 13 éves gyerekét, végül pedig magával is végzett.

Kiderülhetett, miért lőtte le feleségét és két gyerekét, majd végzett magával is a vállalkozó
Illusztráció (Fotó: Rendőrség - Facebook)

A TV Noviny szerint a férfinek nagy anyagi problémái voltak, és így akarta megoldani a helyzetet. Korábban sikeres üzletembernek mondhatta magát, egy internetes vállalat tulajdonosa volt, ezt viszont néhány éve eladta. Az ebből származó pénzt rossz befektetésre fordította, nehéz anyagi helyzetbe került, felesége pedig el akart tőle válni. A szomszédokat megrázták a történtek, a családot problémamentesnek tartották.

A gyerekek ezen a héten egyáltalán nem voltak iskolában, a tanárnő pedig igyekezett kapcsolatba lépni a szülőkkel, de sikertelenül. A család tagjairól napok óta semmit sem lehetett tudni. Kedden a férfi állítólag felhívta testvérét, és azt mondta neki, hogy valami rosszat tett.

A rendőrség kedden este megerősítette, hogy a helyszínen négy holttestet találtak. A nyomokat és bizonyítékokat a kora reggeli órákig rögzítették. A hatóság tájékoztatása szerint, mivel egy rendkívül érzékeny ügyről van szó, bővebb információkat egyelőre nem közölhet.


(tvnoviny.sk)