BORZALOM: Anyjának hazudhatott a holttestről a nádszegi fiatal - vizsgálati fogságba helyezték

A bíróság helyt adott a rendőrség vizsgálati fogságba helyezési kérelmének annak a 28 éves nádszegi fiatalnak az ügyében, aki a hét elején bement a helyi rendőrőrsre és bevallott egy gyilkosságot.

BORZALOM: Anyjának hazudhatott a holttestről a nádszegi fiatal - vizsgálati fogságba helyezték
A ház, melyben Istvánék éltek édesanyjával (Fotó: Paraméter)
Részletek az ügyről:
 
Horror Nádszegen: Öt éve magára gyújtotta a házat, több mint két éve egy feldarabolt hullával élt

István hétfőről keddre virradó éjszaka, röviddel éjfél után ment be meglehetősen zavart tudatállapotban a nádszegi rendőrőrsre, ahol elárulta, hogy meggyilkolt egy nőt. Ezt követően odavezette a rendőröket a házukhoz, és a lépcsőfeljáró alatti helyiségben megtalálták a már jelentősen oszlásnak indult holttestet.

A holttest azé a Lakatos Líviáé lehet, akit két és fél éve eltűntként tartanak számon, tavaly pedig egy lévai nyomra hivatkozva a rendőrség újra közzétette a fotóját. A Joj TV információi szerint a nőt István a szobájában ölhette meg egy csavarhúzóval és/vagy késsel, amivel több sebet is ejtett a fején és a nyakán. A teste mellett, illetve bizonyos információk szerint a fejében találtak is egy kést.

István az édesanyjával élt, a nő a jelek szerint nem tudott a holttestről, ami viszont egy idő után minden bizonnyal bűzleni kezdett. A Joj TV úgy tudja, panaszkodott is a beteg asszony a bűzre, ám István azt mondta neki, hogy az a kanalizációból jön. A lépcső alatti helyiséget pedig lezárta. Két és fél év elteltével szólalhatott meg a lelkiismerete.

István három napot töltött őrizetben, majd a bíróság is döntött a vizsgálati fogságba helyezéséről. A gyilkosságért 20 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

(Joj TV)