Jön az Apple eddigi legvékonyabb terméke, bemutatták az új iPadeket (FOTÓK, VIDEÓ)

camera

6

Jön az Apple eddigi legvékonyabb terméke, bemutatták az új iPadeket (FOTÓK, VIDEÓ)

Fotók: Apple - további képekért kattints! 

Megosztás

Az újabb ráncfelvarráson áteső iPad Air nemcsak megkapja az M2-es csipet, hanem a megszokott 11 hüvelykes modell mellé érkezik egy 13 hüvelykes is.

Az Apple nem elégedett meg a nemrég az új Macbook Airbe is bekerülő M3-as csippel az új iPad Prónál, helyette vele együtt bemutatta az itt debütáló M4-es csipjét is – írja összefoglalójában a Telex. Az új iPad Pro az Apple eddigi legvékonyabb terméke.

A Prónál megjelenő trendekre reagálva az Airből is csináltak egy nagyobb, 13 hüvelykes modellt, aminek állítólag a hangzása is jobb. Az előlapi kamera átkerült a hosszabbik oldalra, az M1-es helyett M2-es csip került bele, támogatja a legújabb Magic Keyboardot és Apple Pencilt. A tárhely 128 gigánál indult.

A két iPaden kívül két dologról volt még szó, az egyik az Apple Pencil Pro, ami kapott pár új funkciót, beleértve ebbe a Lokátort is. A másik pedig az áttervezett Magic Keyboard, ami vékonyabb és könnyebb, van rajta egy új sor a funkcióbillentyűknek.

És ami az árakat illeti, a 11 hüvelykes iPad Air 128 GB 649 euróért kerül forgalomba, a Wi-Fi + Cellular verzió ára 869 eurótól kezdődik. A nagyobb, 13 hüvelykes modell alapára 949 euró, a Wi-Fi + Cellular verzió 1 119 eurótól kezdődik..

Az iPad Pro 11 hüvelykes képernyővel 1 199 eurótól kezdődik. Az iPad Pro 13“  1 549 eurótól megvásárolható, a Wi-Fi + Cellular verzió 1 799 eurótól.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program