Egyesek szerint egy újabb Baba Vanga-jóslat vált valóra

  • Bulvár
camera

1

Egyesek szerint egy újabb Baba Vanga-jóslat vált valóra

Illusztrációs felvétel (Pixabay) 

Megosztás

Baba Vanga élete során több ijesztő jóslatot árult el a 2024-es évre vonatkozóan. Aki hisz az ilyenekben, teljesen biztos abba, hogy a bolgár asszony több világeseményt megjósolt már annak ellenére, hogy már 25 éve nem él. Egyik másik jóslata beteljesülni készül.

Azok, akik hisznek a jóslataiban, azt mondják, helyesen jósolta meg a világ számos, már megtörtént eseményét, beleértve 2001. szeptember 11-ét és még a Brexitet is. Egyik jóslata 2024-re az Egyesült Királyság gazdasági válságáról szólt, most pedig a térségre vonatkozó másik jóslata – az őrült időjárási körülmények – valóra válik. Nagy-Britanniában nagyon durva viharok voltak, hogy sokan úgy érezték, mintha bomba robbant volna a közelükben.

Csütörtök este olyan információk érkeztek, hogy nagyon félelmetes villámok csaptak le, és nagyon hangos mennydörgés rémisztette meg az embereket, sokan felébredtek a nagy robajra. Bár az Egyesült Királyság még nem élt át természeti katasztrófákat, Baba Vanga azt jósolta, hogy félelmetes időjárási események és természeti katasztrófák várnak idén az ott élő emberekre.

Azonban Baba Vanga pozitív dolgokat is mondott anno – az Egyesült Királyságban élők életszínvonala javulni fog, mégpedig azt, hogy “drasztikus fejlődés” lesz az egészségügyi szektorban. Mint a Mirror írja, az elmúlt hetekben megerősítést nyert, hogy a tüdőrák elleni oltáson dolgoznak.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program