Hivatalosan is vége Britney Spears harmadik házasságának

  • Bulvár
camera

1

Hivatalosan is vége Britney Spears harmadik házasságának

Archív felvétel (Fotó: TASR/AP 

Megosztás

Britney Spears és Sam Asghari lezárták a válásukat. Az állásfoglalás 9 hónappal azután született, hogy 14 hónapnyi házasság után szakítottak, és Asghari ezt követően válókeresetet nyújtott be. A People birtokába jutott dokumentumok szerint az egykori pár fenntartotta házassági szerződése feltételeit, és a papírok most a bíró aláírására várnak a szakítás véglegesítéséhez. A hírről a TMZ számolt be először.

“A válás békés volt, és a házassági szerződést nem támadták meg” – mondta egy forrás a People-nek.

A forrás azt is tisztázta, hogy a korábbi hírek ellenére Spears nem fizeti Asghari a bérleti díját.

“Az az információ, hogy pénzügyi nehézségekkel küzd, hamis” – mondta a bennfentes.

A 30 éves Asghari válóperének benyújtását követően először beszélt a 42 éves Spears-szel való szakításáról a közösségi médiában.

“Hat év egymás iránti szeretet és elkötelezettség után a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy véget vetünk közös utunknak. Kitartunk egymás iránti szeretetünk és tiszteletünk mellett, és a legjobbakat kívánom neki” – írta a színész akkoriban az Instagram-történetében.

Az amerikai énekesnő és a színész 2016-ban kezdett randevúzni, miután Spears “Slumber Party” klipjének forgatásán találkoztak.

Asghari 2021 szeptemberében megkérte Spears kezét, 2022. június 9-én egy Los Angeles-i ceremónián házasságot kötöttek , amelyen olyan sztárvendégek sora vett részt mint Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton és Selena Gomez.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program