Rejtély, mi történhetett a lakásban, ahol a gyerekek szeme előtt zajlott le a véres dráma

camera

1

Rejtély, mi történhetett a lakásban, ahol a gyerekek szeme előtt zajlott le a véres dráma

Forrás: Nový Čas 

Megosztás

Az elmúlt hétvégén rendkívüli tragédia történt a Malacky-i járásbeli Rohožník lakótelepén egy lakásban.

Korábban már megírtuk, hogy egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyerek pedig szintén megsérült. A rendőrség több verzióval dolgozik, melyek közül az egyik legvalószínűbb, hogy a férfi rátámadhatott a családjára, a felesége pedig önvédelemből megölte.

Amit biztosan tudni, hogy szombaton reggel riasztották a mentőket a helyszínre, ahol a 47 éves férfi életét már nem tudták megmenteni, a 39 éves nő és a két gyermek pedig kórházba került.

Sajtóinformációk szerint a szlovák férfi és a külföldi nő 11 éve alkottak egy párt. A Joj TV információi szerint szombaton reggel kiabálás hallatszott a lakásból, ahol élnek. A szomszédok szóltak a lakóbizalminak, ám neki sem nyitottak ajtót. Nem sokkal később a 39 éves nő azt kiabálva rohant ki a lakásból, hogy “támadó, támadó”.

Mikor a rendőrök és a mentősök bementek, a férfit már holtan találták, a nőnek több vérző, nyílt sebe volt a testén. Petra Klimešová mentőszolgálati szóvivő közölte azt is, hogy a gyerekeket fejsérüléssel és pszichikai traumával szállították kórházba.

A lakótelepen senki nem érti, mi történhetett, a családot nem ismerték, mert csak nemrég költöztek oda. Az egyik szomszéd a Markízának nyilatkozva azt mondta, hogy a gyerekek jólneveltek voltak, és a szülők is mindig köszöntek.

Jana Šimunková rendőrszóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el sokat, csak hogy gyilkosság és testi sértés ügyében indult büntetőeljárás.

A Nový Čas úgy tudja, több nyomozati verzió áll fenn, a legvalószínűbb viszont, hogy a férfi megtámadta a feleségét és a kislányt, a nő pedig önvédelemből szúrta le a férfit. A másik verzió viszont az, hogy a nő támadott a férfire, akit végül a kanapén találtak holtan.

A 3 éves Milanko a fején sérült meg, a 7 éves Eleanor úgyszintén, valamint eltört a kulcscsontja. Mindannyian Pozsonyban kerültek kórházba.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program