Vizespohárral dobálózott és harapott egy részeg fickó, elektromos sokkolóval kellett ártalmatlanítani

Két férfi konfliktusához riasztották a rendőröket csütörtökön 20 óra körül Boleráz községben (Nagyszombati járás).

Egy 73 éves férfi kérte a rendőrök segítségét, miután egy ismeretlen, mezítlábas férfi halálosan megfenyegette. Miután a járőrök a helyszínre értek, a 41 éves részeg férfi azt állította a rendőröknek, hogy egy barátja bele akarta őt fojtani a medencébe. A helyzetet állítása szerint úgy oldotta meg, hogy beleharapott az orrába és elmenekült.

A rendőrök jelenlétében a gyanúsított mellkasi fájdalomra és légzési nehézségre panaszkodott, ezért mentőt hívtak hozzá. A fickó viselkedése kezdett agresszívvá válni, ami odáig fajult, hogy megtagadta a kommunikációt a járőrökkel. A hatóság embereinek felszólítása ellenére a férfi továbbra is indulatosan viselkedett, az egyik rendőrt pedig arcon dobta egy vizespohárral. Miközben a férfit megpróbálták leteperni, megharapta az egyik rendőr ujját, emellett a halálba kívánta őket. A fickót végül elektromos sokkolóval ártalmatlanították.

A férfit a rendőrök kíséretében kórházba szállították, hivatalos személy ellen elkövetett támadással gyanúsították meg. Az esetet követően a két rendőr is orvosi segítségre szorult.


-para-