Videón, ahogy elrabolnak egy csecsemőt a kórházból

Július 25-én este egy nő bekopogott az oroszországi Szalszk városában található kórház szülészetére, azzal, hogy a nővérét keresi, aki ott szült - írja a 24.hu a TASZSZ nyomán.

Egy anya, Natalja Ruszikova a kérésére elindult, hogy megkeresse az állítólagos nővérét, de amikor visszatért, az ismeretlen már bent volt a kórtermében.

Az anya azt nyilatkozta, furcsa tekintete volt a nőnek, szinte hipnotizálta őt. Ruszikova kiment vécére, az ismeretlen nő pedig a szobában maradt. Amikor az anya visszaért a mosdóból, szobatársai mondták, hogy egy nő kivitte magával az újszülöttet. Ruszikova akkor jött rá, hogy háromnapos kisfiát elrabolták. A nő egy táskában vitte magával a gyereket:

A TASZSZ azt írja, hogy egy 40 éves nő rabolta el a kisfiút, és hazavitte kalmükföldi otthonába. Egyes források szerint a nő maga is szülni ment a szalszki klinikára, de elvetélt, ezért távozott a kórházból más gyerekével.

A gyerekrablót nem sokkal később letartóztatták, akár tizenkét év szabadságvesztés is lehet a büntetése. Ruszikováék visszakapták a gyermeküket, a kisfiú egészséges.


(via24.hu)