VIDEÓ: Verekedésbe fulladt a sajtótájékoztató, a gazdákat a rendőrök fékezték meg

Verekedés tört ki egy pozsonyi sajtótájékoztatón szerdán, miután a gazdák által alapított politikai párt, a Máme toho dosť! két képviselője megjelent.

VIDEÓ: Verekedésbe fulladt a sajtótájékoztató, a gazdákat a rendőrök fékezték meg
Forrás: tvnoviny.sk

Az ESIN nevű vállalat tartott sajtótájékoztatót kedden Pozsonyban. A cég elektromos energia és alternatív energiaforrásokból származó tüzelőanyagok előállításával foglalkozik, valamint a mezőgazdaságban is tevékenykednek.

A sajtótájékoztatónak a következő címet adták: František Oravec gazda tevékenységei. Mint ismert, František Oravec a gazdák által nemrégiben alapított Máme toho dosť! (Elegünk van ebből!) politikai párt elnöke.

A sajtótájékoztatót azonban megzavarta a párt két képviselője, Patrik Magdoško, valamint maga Oravec. Utóbbi a J&T csoportról beszélt, és azt állította, hogy tagjai zsarolták és azt akarták elérni, hogy adja át nekik az összes földjét. Az Esin Group közel áll a J&T pénzügyi csoport tulajdonosaihoz.

A sajtótájékoztató végül botrányba fulladt: verekedés tört ki, a gazdák pedig összecsaptak a zsarukkal. Magdoško próbálta megállítani a rendőröket, de nem járt sikerrel...


(tvnoviny.sk)