Verte és halálosan megfenyegette saját gyerekeit a vágsellyei nő, a rendőrség elvette őket tőle

Az elmúlt napokban megjelent egy felvétel egy vágsellyei nőről, ahogy halálosan fenyegeti, a legdurvább szavakkal szidja, valamint bántalmazza saját gyerekeit. Nem sokkal később a hatóságok közbeléptek – írja a TV Noviny.

Verte és halálosan megfenyegette saját gyerekeit a vágsellyei nő, a rendőrség elvette őket tőle
Forrás: TV Markíza

A közösségi hálón megjelent felvételen látható, illetve hallható, ahogy a nő kiabál gyerekeivel, majd azzal fenyegetőzik, hogy megöli őket. Az anya valóban a legdurvább szavakkal illeti saját gyerekeit.

Néhány nappal ezelőtt a rendőrség és a gyámügy is foglalkozni kezdett az üggyel. Hétfőn egy orvos átvizsgálta a gyerekeket, akiken nem voltak zúzódások és felszíni sérülések, öltözékük tiszta volt. TV Noviny szerint ugyan nem járnak óvodába, de a törvény szerint ötéves korukig nem is kötelesek járni.

Az anya azt állította, semmi pénzért nem engedi, hogy elvegyék tőle gyermekeit. Ennek ellentmondanak azok a bejegyzései, amiket korábban egy anyukás fórumon osztott meg. Ezekben azt írta, hogy egyik fiát képtelen szeretni, ezért pedig a pokolban kellene elégnie. Sajnálja, hogy világra hozta őt, saját magáról pedig azt írta, hogy nem érdemli meg az életet, nem, hogy gyerekeket szüljön.

Az ügyben azt követően történtek változások, hogy megjelent egy videó, amiben a nő üti és rúgja az egyik gyerekét. Mivel bizonyított volt a testi erőszak, a hivataloknak jogukban állt elvenni tőle gyerekeit.

Nem is kellett rá sokat várni: néhány órával a videó megjelenését követően a rendőrség, valamint a munka, szociális és családügyi hivatal elvette a nő gyermekeit. A TV Noviny szerint a nő ezt követően idegileg összeroppant és pszichiátriára került.


(tvnoviny.sk)