Véres incidens a Karcsai úton (18+)

Másfél hete véres incidens történt a Karcsai úton, mely kapcsán a rendőrség nyomoz.

Véres incidens a Karcsai úton (18+)
Illusztráció - archívum

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka a karcsai úti lakótelep egyik panelházában történt véres támadás. Kevin elmondása szerint az unokatestvérét látogatta meg, iszogattak szombat este, amikor a fiatal elkövető, B. K. minden előzmény nélkül rájuk rontott a lakásban egy szöges baseball ütővel. Hozzátette, a támadó ütéseitől a földre zuhant, súlyosan megsérült az arcán, emellett csupa vér volt minden. 

Az eset után kihívták a rendőröket, a mentők pedig bevitték őt a kórházba, ahol számos öltéssel sikerült csak összevarrni a fejét, arcát borító sebeket.

A támadás pontos részletei tisztázatlanok, ahogy az sem ismert, hogy a húsz év körüli támadó, B. K. milyen indítékkal követte el a tettét. Hivatalos úton meg nem erősített információink szerint viszont feltételesen van szabadlábon.

Zlatica Antalová kerületi rendőrszóvivő az esettel kapcsolatban megerősítette, hogy a rendőrséget egy incidenshez riasztották, illetve egy sérültet kórházba szállítottak, egyebet viszont nem árult el.

"A rendőrség vizsgálja az esetet és az ügy felderítéséhez szükséges műveleteket végzi. A folyamatban lévő vizsgálat miatt viszont egyebet nem árulhatunk el" - közölte.

(parameter)