Vérbe fagyva találtak egy férfit az utcán Hodosban

Pénteken este holtan találtak egy férfit a helyi kultúrház utcájában, attól néhány száz méterre. 

Vérbe fagyva találtak egy férfit az utcán Hodosban
Helyszíni felvételek (Fotók: Paraméter)

Este kilenc óra körül találták meg az 50 éves V. L.-t a kultúrház melletti utcában, otthonától mintegy 20 méterre - erősítette meg értesülésünket Balódi László, a község polgármestere.

A férfi az úttest szélén feküdt, körülötte nagy mennyiségű vér folyt szét, amit egyelőre csak részben tudtak eltakarítani.

A rendőrség lezárta a helyszínt, a mentőorvos azonban már csak a halál beálltát tudta megállapítani. 

Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a férfi halálát. Úgy tudjuk, eleinte a cserbenhagyásos gázolás is felmerült, ám a jelek szerint a holttest csak a fején vérzett. A másik lehetőség, hogy egyszerűen elesett, és beverte a fejét.

A harmadik eshetőséget, az emberölést, gyilkosságot viszont egy másik momentum hoz be a történetbe. Helyi forrásból úgy értesültünk, hogy késő éjjel  a kultúrház feletti panzió egyik vendége véresen érkezett a szálláshelyre. Nyomot hagyott a panzió kilincsén, de a recepció pultján is.

A rendőrök szombaton is a faluban jártak, éppen az említett panzióban tartózkodtak. Nyilvánvalóan ezt a nyomot is ki kell vizsgálniuk, arra azonban csak a boncolás adhat választ, hogy egyáltalán gyilkosság történt-e, ha pedig igen, akkor a vérnyom részletes kivizsgálásából kiderülhet, hogy az illetőnek köze lehetett-e hozzá.

(parameter)