UTCAI KÉSELÉS: Szüleivel sétált a fiatal nő, amikor a támadó odalépett és nyakon szúrta!

A Besztercebánya központjában történt késelésről és annak körülményeiről kiderült néhány részlet, a Joj TV járt utána. Például kiderült az is, hogy az áldozat és a támadó ismerték egymást.

UTCAI KÉSELÉS: Szüleivel sétált a fiatal nő, amikor a támadó odalépett és nyakon szúrta!
Fotó: Nový Čas

Az incidens az SzNF tér egyik mellékutcácskájában történt.

A térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy a 23 éves Ľudmila a templomból tartott hazafele szüleivel, utánuk pár méterrel pedig a támadó, a vele egykorú Peter sietett. Mikor a tér széléhez értek, odalépett hozzájuk és nyakon szúrta egy késsel a lányt.

Mivel hátulról érkezett, a lány szülei elsőre képtelenek voltak reagálni rá, különösen úgy, hogy az édesapja vak, és nem is tudta, mi történik körülöttük.

A megszúrt lányhoz a tér járókelői rohantak oda és részesítették elsősegélyben, míg a mentők kiérkeztek. A mentők kórházba szállították, ahol azonnali műtétre volt szükség, mivel létfontosságú szervet ért a szúrás. A Joj TV úgy tudja, a fiatal nő szerencsére nincs életveszélyben.

Egyelőre nem világos az indíték, ám az biztosnak tűnik, hogy Ľudmila és Peter ismerték egymást. A fiatal nő ugyanis még meg tudta mondani a rendőröknek, hogy ki szúrta meg. A rendőrök ezután közzé is tették a fényképét. Ebből arra lehet következtetni, hogy előre eltervezett támadás volt, és nemcsak hirtelen felindulásból késelt az illető.

A Joj TV információi szerint a férfi már egy ideje zaklatta a nőt, problémái voltak a drogokkal is. Azt is megtudták, hogy a támadás után valaki látta Petert a nő családjának házánál, a rendőrség azonban nem járt arra.

(Joj TV)