„Tudnál kislányt jó pénzért?”– e-mailben tett ajánlatot a családnak a pedofil

A pedofil pénzt ajánlott a családnak 10 év alatti kislányukért cserébe.

A magyarországi Zubor András és családja április 29-én kaptak egy gusztustalan e-mailt, amelyben egy férfi pénzt ajánlott fel nekik azért cserébe, hogy kislányt szerezzenek neki. Az elektronikus levél tárgya a következő volt: „Anyagi támogatásért kislányt élvezkedésre, szexre”.

„Hello, András vagyok, 43 éves aktív pedofil pasi. Rendszeresen szexelek 10 év alatti kislányokkal, és ezért szívesen fizetek sok pénzt, amit soha nem kell visszaadni. Mit gondolsz, tudnál kislányt jó pénzért?” - kezdődött az üzenet.

A háromgyerekes családapának ötlete sincs, hogyan szemelte ki őket a perverz férfi. „Szörnyű belegondolni, hogy valaki vadászik a kislányainkra” – mondta a Borsnak.

A pedofil férfi nem csak szöveges üzenetet, de egy képet is küldött az üzenetben egy pucér, szőke kislányról. „A mellékelt képen lévő kislány nemrégiben volt a partnerem” –írta a fotó mellé az ismeretlen.

Keleti Arthur, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnöke szerint az ilyen emberek különböző levelezési listákat cserélnek maguk között, ezért nem tartja kizártnak, hogy több tucat embernek is elküldte ajánlatát a pedofil. „A legtöbb bizonyíték ilyenkor az illetők számítógépén van, de odáig el kell jutni. Sajnos, nehéz megtalálni és elkapni azokat, akik ezt a szolgáltatást használják” – árulta el a Borsnak, és hozzátette, ilyen szituációkban mindig fontos, hogy feljelentést tegyenek.


(viaBlikk)