TRAGÉDIA: Luxuskocsival ütközött a Škoda Fabia frontálisan, meghalt a sofőrje – megrázó videó!

Luxuskocsik versengtek egymás közt a közúton, amikor az egyik előzés közben frontálisan ütközött a szemből érkező Fabiával.

Lengyelországi jelzésű luxusautók versengtek egymás közt a közúton vasárnap Alsókubin határában, Oravský Podzámok irányában. A Radko Moravčík rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy Porsche, egy Ferrari és egy Mercedes előzgette az előttük haladó személyautókat, amikor a Porsche előzés közben frontálisan ütközött a szemből érkező Škoda Fabiával.

A Porsche előtt előző Ferrari még vissza tudott sorolni a saját sávjába, a Porsche azonban már nem. A baleset záróvonalnál történt, tehát olyan útszakaszon, ahol tilos az előzés.

A Fabia 57 éves sofőrje súlyosan megsérült, a kórházba szállítást követően életét vesztette. Családja többi tagja is az autóban volt, ők túlélték a balesetet: az 50 éves nőt súlyos, a 21 éves férfit pedig könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

„A rendőrség kompromisszummentesen fog eljárni. Egyelőre javasolták a Porsche sofőrjének letartóztatását. Az ügy még friss, dolgozunk rajta, és később tájékoztatunk a részletekről” – közölte a rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán, amelyen egy megrázó videofelvétel is megosztottak a történtekről.


(TASR/para)