Több mint húsz éven át erőszakolta lányát egy férfi a Dunaszerdahelyi járásban

Elvette szüzességét, majd 21 éven keresztül rendszeresen megerőszakolta lányát egy férfi egy Dunaszerdahelyi járásbeli községben.

A Čas.sk információi szerint a férfi már a családi házuk gyerekszobájában elkezdte molesztálni a lányát. A kislány próbált védekezni, de nem tudott szabadulni apja szorításából, aki megerőszakolta gyerekét.

A lány félelmében senkinek sem mert szólni a történtekről. Ezt követően az apa rendszeresen megerőszakolta lányát: 21 éven keresztül havonta többször is megtörtént az aktus – írja a Čas.sk, amely nem hozta nyilvánosságra a család nevét, és azt sem, hogy pontosan melyik dunaszerdahelyi járásbeli községben is történt az eset.

Az apa állítólag azt mondta lányának, hogy beleszeretett, és nem engedi, hogy más férfi is legyen az életében. Amikor a lány nem akart az apjával közösülni, a férfi a szeme láttára megverte az édesanyját. Az életét féltve és a szégyenérzettől a lány senkinek sem mert beszélni a borzalmas történtekről.  

Amikor a lány alkalmi munkákra járt, az apja megvádolta, hogy lefeküdt más férfiakkal is. Ekkor állítólag úgy megverte lányát, hogy orvosi segítségre szorult.

A botrányos dolgok kitudódtak, az ügyet pedig bíróságra vitték. A dunaszerdahelyi Járásbíróságon a férfi beismerte bűnösségét. A brutális apát végül hét év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Jana Kondákorová, a Nagyszombati Kerületi Bíróság szóvivőjének tájékoztatása szerint az ítélet a múlt hónap óta jogerős.

Cas.sk/para