A templom bejáratában stroke-ot kapott, és meghalt a menyasszony

A terhes nő már korábban is rosszul volt, de az izgalommal magyarázták tüneteit.

A templom bejáratában stroke-ot kapott, és meghalt a menyasszony
A kép baloldalán a menyasszony, az esküvő napján, jobboldalon pedig vőlegényével (Fotó: Flavio Gonçalvez)

Percekkel a boldogító igen kimondása előtt kapott végzetes stroke-ot egy hat hónapos terhes nő a brazíliai Sao Paulo városában, előző hét vasárnap – írja a 24.hu a Daily Mail nyomán.

A 30 éves Jessica Guedes már a templomhoz vezető úton rosszul lett a limuzinban, de családtagjai eleinte azt hitték, hogy az esküvő okozta izgalom miatt kezdett el szédülni.

Guedes elájult az autóban, féjre pedig azonnal kirohant hozzá, és a nő akkor még magához tért. A nő azt mondta, hogy minden rendben, de nagy fájdalmat érez a tarkójában.

A menyasszonyt azonnal kórházba szállították, ahonnan azonban az eset súlyossága miatt tovább vitték egy magánkórházba, ahol megérkezésekor agyhalottá nyilvánították. A nő látszólag teljesen egészségesnek tűnt, terhességi toxémiától szenvedett, amit senki sem vett észre, és ez, valamint belső vérzése okozta a stroke-ot – írta a Mail.

Az orvosok császármetszést hajtottak végre, hogy megmentsék a 29 hetes kisbaba életét. Guedes nem sokkal az operáció után meghalt. Kislánya, Sophia, aki 930 grammal és 34 centisen jött világra, jelenleg a koraszülött osztályon van, és leghamarabb két hónap múlva engedheti haza apjához.


(24.hu)