Teherbe ejtette 13 éves diákját a tanár - azt állítja, hogy szerelmesek egymásba

Tizenhárom éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot egy tanár, sőt teherbe is ejtette. A tanár szerint kettejük közt valódi szerelem alakult ki.

A volt privigyei tanárt akár 12 évre is ítélhették volna, a kerületi bíróság azonban csupán öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A férfi azután került problémába, hogy kiderült: viszonyt folytat egy 13 éves lánnyal. "A vádlott visszaélt azzal, hogy a kárvallott éretlen, hiszékeny és naiv. Bizonyított, hogy 2015 márciusa és 2016 márciusa között rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített a fiatalkorú lánnyal" - tájékoztatott Roman Tarabus, a bíróság szóvivője.

A szexuális együttlétek odáig vezettek, hogy a lány teherbe esett, a tanár azonban gondoskodott az elvetélésről. A férfi elvetélésre szolgáló tablettákat szerzett be az interneten keresztül, amelyekről tudta, hogy veszélyesek, és akár halált is okozhatnak.

A vádlott az ügy kirobbanása óta azt állítja, hogy szereti a lányt, és nem akarja őt elhagyni. Állítása szerint a lány rendszeresen látogatja őt a börtönben. 

noviny.sk/para