Szúrt sérülésekkel találtak rá egy ügyészre Poprádon!

A sérült ügyészt, a 34 éves Ján Škovránkot csütörtökön Poprádon, a Hviezdoslav utcai házában találták meg.

A pluska.sk és a tvnoviny.sk első információi arról szóltak, hogy az ügyészt meggyilkolták, a rendőrség később azonban a hivatalos Facebook-oldalán cáfolta ezeket az értesüléseket. Tájékoztatásuk szerint a férfi életben van, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ján Škovránko a Poprádi Járási Ügyészség vezetőjének helyettese.

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő a TASR hírügynökséggel közölte, az eset helyszínén van a rendőrségi nyomozócsoport. Részletes információt későbbre ígértek.

A főügyészség tájékoztatása szerint a sérült ügyészre a saját házában találtak rá, a hasürege tájékán vannak szúrt sérülései.

A férfit a poprádi kórházba szállították. Ezt intézmény szóvivője, Sylvia Galajda is megerősítette, állapotáról azonban nem árult el részleteket.

Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő elmondta, a 155-ös segélyhívóra csütörtökön reggel, röviddel 8 óra után érkezett bejelentés, miszerint egy sérült férfinek segítségre van szüksége. A helyszínre kiérkező mentők megvizsgálták, majd kórházba szállították – mindvégig eszméleténél volt.

Jana Tökölyová, a főügyészség szóvivője közölte, a férfi túl van az életveszélyen. A nyomozócsoport egyelőre olyan verzióval dolgozik, amely nem támasztja alá az idegenkezűséget.


(TASR/para)