Szúrt sebekkel találtak rá egy férfi holttestére a folyóparton, megdöbbentő részletek derültek ki a boncolás során

Újabb részletek derültek ki annak a férfinek a halálával kapcsolatban, akinek a holttestét Pöstyénben találták meg a Vág folyó partján.

Szúrt sebekkel találtak rá egy férfi holttestére a folyóparton, megdöbbentő részletek derültek ki a boncolás során
Fotó: TV JOJ

A 67 éves férfi holttestét egy járókelő találta meg április 19-én a Vág folyó partján. A rendőrség eleinte azzal a verzióval dolgozott, hogy a férfi idegenkezűség nélkül vesztette életét, de az ügyet rövid időn belül átkvalifikálták, ugyanis szúrt sebeket találtak a holttesten, konkrétan a szív tájékán.

A rendőrök átkutatták a környéket és meg is találták a férfi autóját. A legnagyobb fejtörést az okozta, hogy hogyan keletkezhettek a férfi sérülései, ugyanis a ruháján nem voltak vérnyomok.

A rendőrség erőszakos bűncselekmény ügyében indított vizsgálatot, de a boncolást követően újfent átkvalifikálták az esetet. Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a jelek arra utalnak, hogy a férfi saját magának okozta a szúrt sebeket, ezért az ügyet a továbbiakban halálokozásként kezelik.

A TV JOJ szerint a 67 éves férfinek súlyos egészségügyi gondjai voltak, a boncolás során pedig kiderült, hogy a háromból egyik szúrás sem ért létfontosságú szervet, tehát nem voltak halálosak.


(noviny.sk)