Szörnyű vérfürdő egy lakásban – elvágta saját kutyája torkát egy részeg férfi

Brutális módon próbált végezni saját kutyájával egy férfi Pozsonyban múlt héten csütörtökön.

Szörnyű vérfürdő egy lakásban – elvágta saját kutyája torkát egy részeg férfi
Forrás: Čas.sk

A Csehszlovák Kasztrációs Program (ČSKP) beszámolója szerint Rockyt, a másfél éves staffordot saját gazdája késelte meg. A férfi azt állította, hogy Rocky megtámadta őt, a ČSKP szerint azonban ez az állítás egyáltalán nincs összhangban a keletkezett sérüléssel és a kutya természetével. A tulajdonos combján ugyan volt egy vágott sérülés, de az vélhetően akkor keletkezett, amikor elvágta Rocky torkát. A kutya állítólag annyira megbízott gazdájában, hogy nem is védekezett, amikor elkövette rajta a szörnyű tettet.

A kutya tulajdonosa aznap éjszaka felhívta egy ismerősét, akinek szintén azt állította, hogy Rocky megharapta őt, és hogy segít-e neki valamit tenni az ebbel.

Martin, aki csupán másfél hónapja ismerte meg a férfit egy ismerősén keresztül, elment hozzá. A kutyát vérben úszva találta mega a konyha padlóján, míg a fickó lábán egy mély vágás volt. Martin azonnal bekötözte a kutya nyakát, majd állatorvoshoz vitte. A gyors beavatkozásnak köszönhetően Rocky életben maradt. Martin szerint az eset idején a kutya gazdája hulla részeg volt.

Veronika Slamková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint állatkínzás ügyében indítottak eljárást, a kutya tulajdonosát 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.


(Cas.sk)