Szörnyű! Megölte két gyerekét egy nő, mert zavarták őt a szexuális életében

A bíróság bűnösnek találta azt a fiatal nőt, aki brutálisan megölte saját gyermekeit.

Szörnyű! Megölte két gyerekét egy nő, mert zavarták őt a szexuális életében
Fotó: WARWICKSHIRE POLICE

A birminghami bíróság szerint nem kétséges, hogy a 23 éves Louise Porton 2018 februárjában megfojtotta hároméves lányát, Lexit, majd 18 nappal később 17 hónapos lányát, Scarlettet is. A nő tagadja az ellene felhozott vádakat. A nyomozók szerint a nő azért ölte meg gyerekeit, mert zavarták őt a szexuális életében.

A jelek arra következtetnek, hogy a nő előre eltervezte a gyilkosságokat, ugyanis korábban olyan dolgokra keresett rá az interneten, mint például, hogy mennyi idő alatt hűl ki a holttest, illetve mi történik azután, ha meghalunk.

Louise nem tanúsított sajnálatot gyerekei halálával kapcsolatban, szemtanúk szerint a nő a temetésükön nevetgélt és egy férfival telefonálgatott. A nő igyekezett úgy beállítani a történteket, mintha gyerekei halálát légúti megbetegedés okozta volna. A törvényszéki szakértők azonban nem találta erre utaló jeleket.

Egy nappal azt követően, hogy megölte idősebb lányát, a nő erotikus képeket készített magáról és feltette őket egy társkeresőre. Főbérlője szintén arról tanúskodott, hogy nem egyszer vigyázott a gyerekekre, amíg anyjuk szórakozni járt. Állítólag Louise mindent megtett, hogy ne kelljen a gyerekeivel foglalkoznia.


BBC