SZÖRNYŰ: Majdnem a 13 éves lány életébe került az interneten terjedő veszélyes kihívás (VIDEÓ)

Súlyos égési sérülésekkel került kórházba egy 13 éves amerikai lány, miután ki akart próbálni egy, az interneten terjedő veszélyes kihívást.

SZÖRNYŰ: Majdnem a 13 éves lány életébe került az interneten terjedő veszélyes kihívás (VIDEÓ)
Forrás: Mirro/Kimberly Crane

Az amerikai Portlandben élő 13 éves Destini Crane ki akart próbálni egy, a TikTokon terjedő kihívást, ami első látásra menőnek tűnik, de valójában nagyon veszélyes. A feladat a következő: gyúlékony folyadékot kell különféle alakban a tükörre juttatni, majd miután a fürdőben lekapcsolták a villanyt, meg kell gyújtani az anyagot, így a tűz által kirajzolódik az alakzat.

Destini titokban gyertyát, öngyújtót és alkoholt vett magához, majd a fürdőszobában megpróbálta utánozni a videóban látottakat. Csakhogy az egész kis híján tragédiába torkollott: a nem megfelelően szellőző helyiségben az alkohol robbanást idézett elő, a lángok pedig beborították a lány testét.

„Borzasztó volt. Amikor kinyitottam a fürdőajtót, minden lángolt, a lányom is” – mesélte a történteket követően Kimberly, a lány édesanyja. Destinit harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba, ahol több műtéten is átesett. Jelenleg nem tudja mozgatni a karjait, a fejét és az ujjait sem.

A lány családja figyelmezteti a fiatalokat és szüleiket, hogy ügyeljenek az interneten terjedő hasonlóan veszélyes kihívásokra.


(Mirror)