SZÖRNYŰ: Halálra égett egy férfi a lakókocsiban Kolozsnémán, senki sem vette észre a lángokat

Életét vesztette egy férfi, miután éjszaka kigyulladt egy lakókocsi Kolozsnémán (Komáromi járás). A lángokra senki sem figyelt fel, reggel már csak a törmelékeket találták meg, alattuk az összeégett holttesttel. Az elhunyt személyazonosságát egyelőre vizsgálják – írja a noviny.sk.

SZÖRNYŰ: Halálra égett egy férfi a lakókocsiban Kolozsnémán, senki sem vette észre a lángokat
Forrás: TV JOJ

A lángok éjfél körül csaptak fel az elhagyatott kertben lévő lakókocsiban. Annak ellenére, hogy a terület a falu közepén található, és házak veszik körbe, senki sem figyelt fel a tűzesetre, így a tűzoltókat sem riasztották.

Reggel járókelők vették észre, hogy a helyen, ahol azelőtt az öreg lakókocsi állt, már csak füstölgő romok vannak. A helyszínre kiérkező rendőrök értesítették a tűzoltókat, akik a törmelékeket átkutatva egy megégett emberi testre bukkantak. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi halálának pontos okát csak boncolás útján tudják megállapítani.

Emellett az elhunyt személyazonosságát is vizsgálják. A TV JOJ információi szerint nyáron egy 62 éves férfi szokott aludni a lakókocsiban. A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot.


(noviny.sk)