Szétzúzhatták a csicsói Szűcs Tibor koponyáját, ez a három férfi a gyanúsított!

A gyanúsítottak egyikét, K. Eriket szombaton este hat körül szállították a Specializált Büntetőbíróságra, hogy döntsenek a vizsgálati fogságára vonatkozó javaslatról - tudta meg a Startitup. Egyelőre nem tudni, mi lett a tárgyalás vége.

Szétzúzhatták a csicsói Szűcs Tibor koponyáját, ez a három férfi a gyanúsított!
Forrás: Startitup

Szűcs Tibornak május 2-án veszett nyoma. Komáromfüssön (Komáromi járás) látták utoljára, ahol elvégzett egy telefonhívást. Eltűnését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott. Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen - a Startitup szerint viszont a vérnyomokra elsőként nem a rendőrség bukkant, hanem a komáromi székhelyű polgárőrség tagjai. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében. A napokban pedig közölték, hogy az eltűnt vállalkozó holttestét is megtalálták - Magyarországon. A Startitup információi szerint Szűcs Tibor koponyáját szétzúzták. 

Az ügyben eljáró vizsgálótiszt szerint az említett K. Erik, valamint Sz. Ladislav lehettek azok, akik meggyilkolták Szűcsöt a már említett komáromfüssi ház teraszán. Szalait Magyarországon vették őrizetbe a hatóságok, a NAKA pedig kérvényezi a kiadatását Szlovákiának. A gyilkosságban a gyanú szerint részt vett egy magyar állampolgár, S. Gergely is, akit viszont egyelőre nem találnak.

A NAKA igazgatója, Ľubomír Daňko csütörtökön erősítette meg a Startitup portálnak, hogy három férfit gyanúsítanak Szűcs előre megfontolt szándékkal elkövetett meggyilkolásával.  A holttestét néhány nappal korábban ásták ki, amiről viszont azért nem tájékoztattak, mivel folyamatban volt az akció a gyanúsítottak őrizetbe vételére. 

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: