Szakadékba zuhant a nő, aki egy molesztáló férfi elől menekült

A fiatal amerikai nő súlyos gerincsérüléseket szenvedett, miután belezuhant egy szakadékba thaiföldi nyaralása közben - írja a 24.hu.

Súlyos gerincsérüléseket szenvedett, és feltehetően lebénult egy 23 éves amerikai nő Thaiföldön, aki 45 métert zuhant egy sziklás szakadékba, mikor megpróbált elmenekülni egy őt molesztáló helyi férfi elől. A nőt másnap találták meg a mentőcsapatok.

Hannnah Michel Gavios éppen hazafelé tartott szállására csütörtökön késő este, amikor találkozott egy helyi férfival, aki molesztálni kezdte. A nő menekülni kezdett, és ahogy a sötétben rohant, véletlenül lecsúszott az ösvényről, és a szakadékba zuhant.

A helyi hatóságokat már aznap este értesítették a balesetről, de a sötétben nem találták meg. A nőre csak másnap bukkantak rá. A beszámolók szerint 15 méteren múlt, hogy nem zuhant bele a tengerbe. Gaviost kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört a gerince. A nő már kimentésekor közölte, hogy nem érzi a lábait.

A hatóságok megtalálták a támadó is: a hírek szerint a 30 éves gyanúsított a rendőröknek elmondta, hogy a szállására kísérte a nőt a hegyi ösvényen, és közben „szexuálisan közeledett felé”, a nő pedig ettől pánikba esett. A 30 éves férfit – akinek arcán és testén karmolások nyomait találták – a rendőrség őrizetbe vette, de vádat még nem emeltek ellene, ugyanis előbb még ki kell hallgatniuk az áldozatot.

24.hu