Sokkoló felvétel készült Weissről és Kmotríkról: Először jött a csók, majd az intim testrészük is előkerült!

Ifj. Vladimír Weiss focista és a Slovan Bratislava vezérigazgatója, ifj. Ivan Kmotrík a Magas-Tátrába utazott pihenni, ahol igencsak érdekes dolgok történtek.

Sokkoló felvétel készült Weissről és Kmotríkról: Először jött a csók, majd az intim testrészük is előkerült!
TASR

Az egész ártatlanul kezdődött a legfényűzőbb tátrai szállodában. Kmotrík barátnője és Weiss felesége kifejezetten örültek, hogy végre együtt lehetnek a kedvenc szállodájukban. Az estéjük remek hangulatúnak indult, ám később fura felvételek készültek a két fiatalemberről.

Mivel ma szinte már mindenki rendelkezik fényképezőgéppel, a hotelben töltött pillanataik sem maradtak emlékképek nélkül. Valaki titokban az ablakból készített róluk egy felvételt.

Fotó: sport24

„Sajnálom, hogy valakinek arra van szüksége, hogy más embereket videózzon le, majd a kontextusból kiragadva egyes jeleneteket nyilvánosságra hozzon. Igen, Vlado feleségével és a párommal közös kiránduláson vagyunk. Vlado nehéz időszakot élt át. Teljesen normálisnak tartom, hogy közeli barátként átöleljük egymást, s támogatjuk a másikat. Vlado nehéz élethelyzetbe került. Sajnálta azt is, hogy egészségügyi problémái miatt nem tudott segíteni nekünk a mérkőzéseken. Ezért a normális emberi érzelmek sem hiányoztak. Természetesen sajnálom a videó utolsó részét, amiért Vlado nevében elnézést kérek” – reagált a videóra ifj. Ivan Kmotrík.

Vladimír Weiss álláspontját az üggyel kapcsolatban egyelőre nem sikerült megszerezni, írja a sport24.

(sport24)