Seprűnyéllel verte halálra négyéves fiát a nő, mert elejtett egy tojást

Emberölés vádjával tartóztattak le a New York-i hatóságok egy 26 éves nőt, aki egy seprűnyéllel halálra verte négyéves fiát, mert a gyerek véletlenül a padlóra ejtett egy tojást. 

A hírek szerint Zarah Coombs egy vízzel teli műanyag ruháskosárba rakta az eszméletlenre vert gyereket, ahol nagyjából húsz perccel később rátalált a nő barátja.

A a nő a rendőröknek beismerte, hogy megverte gyerekét, miután túlterhelte két kisebb gyerekének felügyelete, és elpattant nála a cérna. Coombs egyik testvére szerint a nő eleinte azt mondta, hogy a gyerek a fürdőszobában csúszott el, és beverte a fejét a vécécsészébe.

Az anyuka csak azután értesítette a mentőket, hogy hazaért barátja, és megtalálta a gyereket. A mentősök még megpróbálták újraéleszteni a fiút, a kórházba szállítás után azonban halottá nyilvánították. A boncolási eredmények szerint halálát tompa ütések okozták.

A nő két kisebb gyereke a gyermekvédelmi hatóság gyámsága alá került. A megölt gyermeken kívül a nőnek még egy kilencéves fia is van.

24.hu