BRUTÁLIS: Megölte felesége szeretőjét, majd megerőszakolta a nőt

Féltékenység, pszichikai és fizikai zaklatás lehetett az oka annak a tragédiának, mely során a lengyelországi Rybník községében egy 50 éves férfi rajtakapta feleségét a szeretőjével. A szeretőt nem csak, hogy brutális módon megölte a férj, de a holttest mellett még meg is erőszakolta a nőt.

Az 50 éves Ján munkából tért haza, és rajtakapta feleségét, amint egy másik férfival szeretkezik. Ján rátámadt a másik férfira, és verekedés tört ki kettejük közt.

Ján megkötözte a másik férfit, egy műanyagtáskát húzott a fejére, és a földön hagyta. A férj közben elküldte feleségét mosakodni, aztán mikor visszajött, egészen érthetetlen dolog történt.

Ján arra kényszerítette feleségét, hogy közösüljön vele, miközben mellettük a földön a másik férfi haldoklott. A néhány órás aktus után a házaspár megállapította, hogy a szerető meghalt.

A nő ki akarta hívni a rendőröket, mire férje bezárta őt az egyik szobába. A feleségnek azonban sikerült kiszabadulnia az egyik ablakon, és jelentette a rendőrségen az esetet.

Nem sokkal később a rendőrség elfogta Jánt, aki beismerte tettét. A férfi már régóta híres vélt kegyetlenségéről, feleségét pszichikailag és fizikailag is kínozta. Ha a vád bebizonyosodik, a férfi akár élete végéig a rács mögé kerülhet.

noviny.sk/para