Romlott a kisbabájával Pozsonyban liftbalesetet szenvedett édesanya állapota

A 25 éves anyuka már elvesztette háromhetes kisbabáját, aki a helyszínen meghalt.

Romlott a kisbabájával Pozsonyban liftbalesetet szenvedett édesanya állapota
Helyszíni felvétel - Nový Čas

Mint azt korábban megírtuk, egy csecsemő életét vesztette egy liftbalesetben, édesanyja pedig a liftaknába szorult és súlyos sérüléseket szenvedett. A Nový Čas később azt írta, hogy akkor történt a tragédia, amikor az anyuka éppen beszállt volna a felvonóba a kicsivel, aki egy babakocsiban feküdt. A lift viszont váratlanul, nyitott ajtókkal elindult. A nő a felvonó és a liftakna közé szorult, a pici pedig sérülten bent volt a liftben. Miután a tűzoltóknak sikerült kiszabadítani, a csecsemőt átadták a mentőknek, de őt sajnos már nem sikerült újraéleszteni. 

Az édesanyát is újra kellett éleszteni, vele sikerrel jártak, de életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Mélyaltatásban tartják, a Markíza szerint azonban szerdán romlott az állapota. Hozzáteszik, többszörös feji és mellkasi sérüléseket szenvedett.

Továbbra sem tudni, hogy pontosan milyen okból kifolyólag történt a tragédia, a Markíza által megszólaltatott igazságügyi szakértő szerint viszont a liftajtó indítóberendezésével mindenképpen gond volt, és a meghibásodáshoz a felvonó kora is hozzájárulhatott.

(Markíza)