Rohama volt a skizofrén férfinek - repülve rúgta le az idős nőt és unokáját (videó)

Az ausztráliai Fremantle bírósága a 9News csatorna rendelkezésére bocsátott egy videót egy Perthben történt brutális márciusi támadásról.

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a Troy Andrew Sargent nevű férfi odamegy egy nyugdíjas nőhöz, aki épp az ATM-ből vesz ki pénzt, és olyan mozdulatot tesz, mintha kivenne valamit a zsebéből. Ekkor megjelenik az idős hölgy unokája, Jacqui, és kérdőre vonta a férfit.

A fickó először megütötte a 29 éves nőt, majd odébbsétált, de aztán visszarohant, és páros lábbal hátba rúgja Jacquit. A rúgástól viszont a 90 éves nagymama került a földre. A nyugdíjas nő feje olyan erővel csapódott a betonhoz, hogy egy időre elvesztette az eszméletét. Az orvosok azt mondják, könnyen bele is halhatott volna egy ekkora erejű ütésbe.

Mint később kiderült, a támadó paranoid skizofrén, aki épp egy háromnapos tombolás közepén volt, miután nem vette be a gyógyszereit.

Ez alatt a három nap alatt vascsővel kergette meg a szomszédját, és megütött egy kórházi dolgozót is. Az itt látható eset miatt 11 hónap börtönbüntetésre ítélték.

24.hu