Rejtélyes levelek voltak a holtan talált nő iratai közt, sok a kérdőjel a halála kapcsán

Az előzetes információk szerint az eltűntként keresett nő mindössze pár órával azelőtt vesztette életét, hogy rátaláltak.

Egy nő holttestét találták meg hétfőn reggel a Novákyban található víztározóban. A holttestre egy járókelő lett figyelmes a part közelében. Kihúzta a vízből, de segíteni már nem tudott rajta – írtuk korábbanTvnoviny.sk információi alapján.

A rendőrség szerint az eltűntként keresett 57 éves Vasiliáról van szó, akit múlt hét óta kerestek. A parton megtalálták az iratait. A televízió úgy tudja, az iratai mellett levelek is voltak, a rendőrség vizsgálja, hogy ezeket ő írta-e. Azt is igyekeznek kideríteni, hogy mi előzte meg a halálesetet, és a nő hogy került Novákyba, pár nappal korábban ugyanis még Pozsonyban látták.

A televízió információi szerint a nő Handlováról származott, az utóbbi időben azonban Cígeľ községben élt (Privigyei járás). A Markíza úgy tudja, a férjét a közelmúltban tartóztatták le vagyoni jellegű bűncselekmény miatt. Az ügyben állítólag a nőt is kihallgatták. Halálának pontok okát boncolással állapítják meg.


(tvnoviny.sk)