Rejtélyes halál a magyarlakta faluban: holtan hevert egy nő a házában, amit belülről zártak be

Rejtélyes körülmények között hunyt el egy nő a magyarlakta Szádvárborsa községben (Silická Brezová – Rozsnyói járás). Előzetesen ugyan nem állapították meg idegenkezűség lehetőségét, a boncolást követően viszont a rendőrség vizsgálódni kezdett – írja a noviny.sk.

Rejtélyes halál a magyarlakta faluban: holtan hevert egy nő a házában, amit belülről zártak be
Forrás: TV JOJ

A portál szerint az elsődleges információk arra utaltak, hogy a nő halálát fulladás okozta. Az egyik szomszéd szerint a gáztűzhelyen mind a négy égőfejből áramlott a gáz. Ez a feltevés viszont nem igazolódott be.

A holttestet átvizsgáló orvos a helyszínen előzetesen kizárta az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében pedig boncolást rendelt el. A rendőrség még vasárnap halálokozás ügyében indított eljárást.

A boncolás során a nő testén késszúrás okozta sérüléseket állapítottak meg. A rendőrség vizsgálja, hogy a sérüléseket saját maga okozta-e, vagy esetlegesen valaki más.

A noviny.sk információi szerint egy középkorú, barátságos, kommunikatív nőről van szó. Amikor megtalálták, a háza belülről volt bezárva.


(noviny.sk)