Rejtélyes halál: az apát a hálószobában találták meg, fia egy közeli ház udvarán hevert

A rendőrség vizsgálja egy férfi és annak fia elhalálozási körülményeit. Előbbit otthon, a hálószobában találták meg, utóbbi viszont a közelben lakó keresztszülei háza előtt hevert – írja a noviny.sk.

Rejtélyes halál: az apát a hálószobában találták meg, fia egy közeli ház udvarán hevert
Forrás: TV JOJ

Rendőröket és nyomozókat riasztottak a Bánovce nad Bebravouhoz közeli Vysočany községbe, miután hozzátartozói holtan találtak rá egy férfire és annak fiára, akik együtt éltek egy lakóházban. Először a 72 éves férfi holttestére bukkantak rá lakása hálószobájában. Ezt követően találták meg 49 éves fiát, akinek élettelen teste a közelben élő keresztszülei háza előtt hevert az udvaron.

Alena Krčová mentőszóvivő tájékoztatása szerint a helyszínre kiérkező orvos mindkét esetben már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A házban élők állítólag nem hallották kopogni a férfit, aki az udvaron hevert. A hátán feküdt, a rendőrök pedig valamilyen tablettát találtak nála. A holttesteket átvizsgáló orvos előzetesen nem zárta ki az idegenkezűség lehetőségét, a halál pontos okának megállapítása érdekében törvényszéki boncolást rendelt el.

Az eddigi megállapítások szerint a két férfi kb. egy időben veszthette életét, haláluk körülményét vizsgálja a rendőrség.


(noviny.sk)