Rágyújtotta egy nő a pasira a házat, miután az áthívta szexelni, de közben elaludt

Meglehetősen keményen reagált a 29 éves Taija Russel arra, hogy a pasi, aki "megrendelte", elaludt.

Rágyújtotta egy nő a pasira a házat, miután az áthívta szexelni, de közben elaludt
Taija Russel

Augusztus 4-én, hajnalban a New Jersey állambeli Woodburyben egy férfi arra ébredt hajnalban, hogy lángokban áll a háza, és az egészet belepte a sűrű füst. Mivel az ajtón már nem tudott kimenni, az egyik ablakot keretestül lökte ki, majd egy szál pólóban elrohant a néhány száz méterre lévő rendőrségre.

A tűzoltókkal visszament, akik kihozták a kutyáját. A ház teljesen leégett, a férfi pedig kórházban kötött ki, majd megkezdődött a vizsgálat az ügyben.

Hamar kiderült, hogy gyújtogatás történt, és a tettest is azonosították, mégpedig abban a nőben, akit emberünk szexelni hívott át hajnalban. Taija Russel ugyanis dühös üzeneteket hagyott a férfinak, mikor odaért a házhoz, ő viszont nem nyitott ajtót és a telefont sem emelte fel. Azt írta neki, hogy csak a pénzét vesztegette miatta, meg azt is, hogy "látom, meg akarsz halni".

A férfi ekkor már mélyen aludt, sem a kopogást nem hallotta, sem a telefont. A nő peig dühében elment egy benzinkútra, vásárolt öngyújtófolyadékot és gyufát, majd felgyújtotta a férfi házának ajtaját. Mikor látta, hogy a tűz gyorsan terjed, elmenekült a helyszínről. Augusztus 13-án tartóztatták le, szándékos gyújtogatás és veszélyeztetés vádjával állhat bíróság elé.

(24.hu)