Piros mellényének és a szerencsének köszönheti életét a lány, akit összeverve találtak meg a bokrok között

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 18 éves lányt, akit összeverve találtak meg Losoncon a bokrok között. Két napig hevert magatehetetlenül a hidegben, és ha nincs rajta a piros mellénye, akkor minden bizonnyal még egy éjszakát már nem élt volna túl.

Piros mellényének és a szerencsének köszönheti életét a lány, akit összeverve találtak meg a bokrok között
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

Nikolas és Maja a tározó közelében sétált, amikor a férfi felfigyelt egy piros mellényre a bokrok között. Maja azt hitte, hogy csak egy eldobott rongydarab az, de amikor közelebb mentek, akkor vették észre, a földön heverő lányt. Ha nincs rajta a rikítószínű ruhadarab, akkor valószínűleg nem bukkantak volna rá – írja a noviny.sk.

A páros szerint a lány arca annyira fel volt dagadva az ütésektől, hogy a szemét sem lehetett látni. A lányt kórházba szállították, Maja és Nikolas csak ezt követően tudta meg, hogy már két napja a bokrok között hevert.

Elmondásuk szerint nem sétálnak rendszeresen a környéken, így nagy szerencse, hogy a lány még életben volt, amikor rátaláltak.

A rendőrség és a kórház nem közölt bővebb információkat a lány sérüléseivel kapcsolatban. A TV JOJ úgy tudja, hogy több nyílt seb is volt a fején, fogait kiverték, arccsontja eltört. A rendőrség még aznap őrizetbe vett egy 23 éves férfit, akit a támadással gyanúsítanak.


(noviny.sk)