Paplan alatt feküdt a nő megkéselve, férje azt állítja, magát szúrta meg

Szúrt sebbel, az ágyban fekve, paplannal letakarva talált rá a szomszéd nő a 37 éves Annára, miközben a férje az asztalnál cigizett. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, férje viszont csupán azzal volt képes előállni, hogy a nő magát szúrta le. 

Paplan alatt feküdt a nő megkéselve, férje azt állítja, magát szúrta meg
Illusztráció - Cséfalvay Á. András (archívum)

Mária Faltániová besztercebányai kerületi rendőrségi szóvivő közölte, hogy a 40 éves férfit őrizetbe vették, és javaslatot tettek a vizsgálati fogságba helyezésére. 

A 37 éves, ötgyermekes édesanya apja, aki velük él egy háztartásban, azt mondta, nem ez volt az első eset, hogy a férje megtámadta a nőt. A mostani viszont meglehetősen durva következményekkel járt. Sok vért vesztett és a hasüregébe is bevérzett. 

"Nincs három hónapja, hogy az állát operálták, tele van dróttal azóta. Ha levetkőzne a rendőrök vagy maguk előtt, látnák, agyon van szúrkodva. Ollóval, kiskéssel, villával. Kínozta őt, egyszerűen kínozta" - mondta az apja a Joj TV-nek.

A letartóztatott férfi ittas volt aznap is, mikor az incidens történt.  A múltban egyébként már elítélték többször, többnyire vagyon elleni bűncselekményért. A férfit végül most vizsgálati fogságba helyezték. 

"Én remélem, és kívánom, hogy legalább 15 évre lecsukják. Mert ő nem először tett ilyet. Ő egy agresszor, folyton veszekedtek. Mi sem jöttünk ki jól" - folytatta az apa. 

A nyomozásba szakértőket is bevonnak, hogy megvizsgálják, okozhatta-e a nő magának a sérüléseket. Amennyiben viszont Jozefet bűnösnek találják, 5-től 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(Joj TV)