Pánik egy kisvárosban – kislányokat akar enni az újonnan beköltözött férfi

A korábban ápolóként dolgozó férfi arról fantáziált, hogyan fog lefejezni és megenni egy 14 éves lányt, miután lefeküdt vele. 

Pánik egy kisvárosban – kislányokat akar enni az újonnan beköltözött férfi
Forrás: kansascity.com

Őrizetbe vették a Canterbury Kannibál néven ismertté vált 62 éves amerikai Dale Bolingert, aki meg akart ölni és meg akart enni egy 14 éves lányt Angliában. A férfi január elején költözött a nebraskai Blair városába. A lakók teljesen kiborultak és rettegni kezdtek, amikor megtudták, ki költözött a közelükbe.

A 62 éves férfit 2014-ben 9 évig tartó börtönbüntetésre ítélték Nagy-Britanniában, amiért megpróbált Angliába csábítani egy 14 éves kislányt, akit a vád szerint meg akart ölni és meg akart enni. A férfi egy nappal a lebeszélt találkozó előtt egy baltát vásárolt, amivel a vád szerint le akarta fejezni a gyereket, miután lefeküdt vele.

Bolinger az interneten keresztül beszélgetett a gyerekkel, akiről később kiderült, hogy valójában az FBI egyik ügynöke volt. A kórházi ápolóként dolgozó férfi a tárgyalásán azt állította, hogy egyáltalán nem akart megölni senkit, terve csak fantáziálás volt, amit soha nem akart végrehajtani. A hatóságoknak azt mondta, kisgyerek óta foglalkoztatja a gondolat, hogy milyen lehet kislányokat enni.

Az amerikai hatóságok segítségével elfogott férfit jó magaviselete miatt hamarabb kiengedték a börtönből, és Bolinger visszaköltözött az Egyesült Államokba, miután regisztrálták a nevét a szexuális bűnözők listáján. A férfi a hónap elején érkezett meg Blairbe, ahol egy ismerőséhez költözött, akinek háza egy iskolabusz megállójával szemben van.

 

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a város lakói pánikba estek, amikor elterjedt a híre, hogy kannibál él közöttük. A helyi rendőrség közlése szerint több rémült lakos is betelefonált, aggódva a férfi jelenléte miatt.

A megyei seriff hétfőn jelentette be, hogy Bolingert őrizetbe vették, és a megyei fogdában helyezték el. Mike Robinson azt már nem árulta el, hogy miért került rácsok mögé a férfi. 

24.hu