Összeégett holttest, súlyosan sérült férfi a kocsi mellett – eleinte balesetnek tűnt, végül borzalmas részletek derültek ki

Hétfőn délután egy kigyulladt autóhoz riasztották a tűzoltókat és a mentőket az Aranyosmaróthoz (Zlaté Moravce) közeli Tesárske Mlyňanyban. Eleinte úgy tűnt, hogy balesetről van szó, végül kiderült, hogy sokkal szörnyűbb dolog történt – írja a noviny.sk.

Összeégett holttest, súlyosan sérült férfi a kocsi mellett – eleinte balesetnek tűnt, végül borzalmas részletek derültek ki
Forrás: Facebook

A személyautó, amit egy 47 éves férfi vezetett, mellette pedig 41 éves volt felesége ült, lerepült az útról a kukoricaföldre. A kocsi belteréből közben füst áramlott.

Alena Krčová mentőszóvivő tájékoztatása szerint a sofőr súlyos égési sérüléseket szenvedett, ami testének 40 százalékát érinti, ezért mélyaltatásban szállították a pozsonyi kórházba. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudtak rajta segíteni.

A nyomozás során kiderült, hogy nem sima közúti balesetről van szó. A TV JOJ információi szerint a férfi menet közben vélhetően benzinnel leöntötte feleségét, majd meggyújtotta. Miután lehajtottak az útról, a sérült férfit az autó mellett találták, a nő összeégett holtteste a kocsiban volt.

A jelek szerint a férfi eltervezte tettét, ugyanis a TV JOJ úgy tudja, egy levelet is találtak, amiben elnézést kért gyerekeitől azért, amit volt feleségével tett. A házaspár idén márciusban vált el, de továbbra is együtt éltek Nagytapolcsányban, három közös gyermekük van.


(noviny.sk)