Őrületes brutalitás: eszméletlenre verte a fiatal a 40 éves férfit, közönség előtt rendeznek verekedéseket a városban (VIDEÓ)

A 21 éves fiatal fényes nappal eszméletlenre vert egy 40 éves férfit a napokban Galgócon (Hlohovec). A történteket a támadó barátai videóra vették, majd megosztották az interneten.

A városban a fiatalok egy csoportja már egy ideje azzal szórakozik, hogy ok nélkül megtámadnak embereket, akik végül a kórházban kötnek ki.

Az incidens ezúttal a városközpontban játszódott le: a férfi erős fejrúgásokat kapott, az esetnek pedig több, 18 év alatti közönsége is volt.

Mária Linkešová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője megerősítette, hogy azt követően is támadott az elkövető, miután az áldozat eszméletét vesztette. A TV Markíza  úgy tudja, súlyos sérülésekkel került kórházba, ahonnan a saját kérésére engedték haza. A támadót pár percen belül elfogták a rendőrök.

A 21 éves férfi ellen már a múltban is indult eljárás súlyos következményekkel járó testi sértés miatt. Most előzetes letartóztatásba helyezték.

A televízió szerint Mário már két éve rendez utcai harcokat 14-25 éves fiataloknak, amit a többiek videóra vesznek. Az egyik áldozatuk állítólag egy 13 éves fiú volt, akire hét ficsúr támadt ok nélkül az utcán.

A rendőrség rendkívüli intézkedéseket foganatosított a történtek kapcsán.

 

 


(tvnoviny.sk)