Olcsón akart fogat fehérítetni három fiatal férfi – egyikük meghalt, ketten az életükért küzdenek

Tragédiával ért véget három észak-ír férfi törökországi kirándulása – írja a Daily Mail.

Olcsón akart fogat fehérítetni három fiatal férfi – egyikük meghalt, ketten az életükért küzdenek
Fotó: Daily Mail

Nagy-Britanniában nem olcsó mulatság a fogfehérítés, ezért három észak-ír barát, Declan Carson, Aaron Callaghan és Richard Molloy úgy döntött, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal: elutaztak Törökországba, a kirándulás mellett pedig részt vettek a fogászati beavatkozáson.

A művelet után viszont sokkoló hír érkezett a hotelből, ahol a három férfi megszállt: Richard meghalt, Declan és Aaron pedig kómába esett – jelenleg mindketten az életükért küzdenek a kórházban.

A rendőrség vizsgálja, hogy mi történhetett a három férfivel. A helyi média szerint a fogfehérítés előtt ismeretlen anyagot adtak be a férfiaknak, de az sem kizárt, hogy ők maguk használtak illegális anyagot, aminek nincs köze a beavatkozáshoz. A rendőrség keresi a fehérítést végző fogorvost.

A világ minden pontjáról érkeznek emberek Törökországba, hogy spóroljanak a fogorvosi költségeken. A kereslettel azonban visszaélhetnek a csalók vagy a kevésbé kvalifikált orvosok. Egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy ebben az esetben is ez történt-e.


(Daily Mail)