OKTAGON: Vémolát véresre verte, majd kihívta Végh Attilát Patrik Kincl!

Öt évig tartott, mire visszavághatott Karlos Vémolának Patrik Kincl MMA-harcos a prágai O2 rénában megtartott Oktagon 43 gálán.

OKTAGON: Vémolát véresre verte, majd kihívta Végh Attilát Patrik Kincl!
Fotók: Oktagon MMA - További fotókért kattints a galériára!

Ellenfelét pontozással (49-46, 50-45, 50-45) egyértelműen legyőzte, ennek köszönhetően pedig másodszor védte meg az Oktagon övét középsúlyban. Hazai fronton ez volt a legfontosabb mérkőzés az évszázad meccsének titulált Vémola-Végh Attila derbi óta, amit a bősi versenyző nyert meg. Vémola éppen a visszavágóra készül(ne), de ki tudja, mi lesz így belőle, mivel célul tűzte ki, hogy előtte le kell győznie Kinclt is.

Kincl a mérkőzés előtt az 59. volt az MMA-s világranglistán középsúlyban, míg Vémola a 71.  A meccsre öt évvel első összecsapásuk után került sor, amikor még z XFN szervezetnél Vémola nyert pontozással Kincl ellen. Azóta mindkettejük legyőzőre akadt, Vémolát Végh Attila intézte el, Kinclt pedig a KSW szervezet övéért Robert Soldič.

Kincl magabiztosan lépett a ringbe, és az övé volt az Aréna, Vémolát kifütyülték. Kincl ezután végig irányította a mérkőzést, súlyos ütéseket és térdeseket mérve ellenfelére, akinek csúnyán feldagadt a szeme. Végül végigharcolták a 25 percet, de Kincl egyértelmű győzelmet aratott pontozásban, 148 ütésével szemben Vémolának mindössze 89-et számoltak, ezek közül is a súlyosak tekintetében 76-23 az arány Kincl javára.

 

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: