A nyílt utcán verte össze a fiatal lányt, majd a kiérkező zsarukat is el akarta intézni

Először úgy tűnt, semmi nem állíthatja meg az eszement pozsonyi figurát, aztán mégis sikerült.

A pozsonyi Fehér kereszt téren (Nám. Biely kríž) március 31-én történt brutális támadásról számolt be a rendőrkapitányság. Veronika Martiniaková szóvivő közölte, hogy egy 25 éves férfi összeszólalkozott a 19 éves lánnyal, majd rátámadt. A fűre lökte őt, majd a földön többször is megütötte a fején és a testén.

A szemtanúk riasztották a rendőröket, majd amikor kiérkeztek, felszólították az eszement tagot, hogy hagyja abba. Ő ehelyett rájött, hogy elintéznivalója van a zsarukkal is. Nekiment az egyiküknek és letépte a névjegyét, majd dulakodni kezdett vele, sértegette és halálosan fenyegette.

Hamar megérkezett az erősítés, a fickó viszont még ekkor sem adta fel. Megpróbált lelécelni a helyszínről, de ott már túl sok volt a rendőr és sikerült megállítaniuk. Megbilincselték, de még ekkor is hadakozott és megpróbált a rendőrökre támadni.

A fiatal férfi hivatalos személy elleni támadás, illetve garázdaság gyanújával került őrizetbe, majd vizsgálati fogságba. Öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(Nový Čas)