Tűz ütött ki a nagymegyeri Thermal Hotel Vargában!

camera

4

Tűz ütött ki a nagymegyeri Thermal Hotel Vargában!

Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints! 

Megosztás

Egy raktárhelyiségben keletkezett tűz, a nagymegyeri és a dunaszerdahelyi tűzoltók három rohamkocsival szálltak ki a helyszínre.

Szerdán délután két óra előtt tűz keletkezett a nagymegyeri termálfürdő közelében, a Promenád utcában található Thermal Hotel Varga egyik helyiségében.

Az épületen szerelési munkákat végeztek, információink szerint ennek köze lehetett ahhoz, hogy tűz ütött ki egy helyiségben, ami a mosott textil tárolására szolgált.

Hodosi Tibortól, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnokától megtudtuk, hogy mivel hotelben keletkezett tűz, behívtak több tűzoltót Nagymegyeren, ahonnan két kocsival szálltak ki a helyszínre, egy kocsit pedig odarendeltek Dunaszerdahelyről is, végül azonban egy támadóvezetékkel sikerült megfékezni a lángokat. Míg ki nem értek, a hotel tulajdonosa poroltó készülékkel próbálta elejét venni a bajnak.

A hotelt azonnal evakuálták, mintegy 30 személyt kellett kivezényelni, közülük senkinek nem esett baja, egy szerelőt viszont füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

(parameter)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program