Nem kapott életfogytiglanit a férfi, aki megölte és feldarabolta feleségét

A bíróság szerdán 21,5 éves szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki tavaly márciusban megölte feleségét, majd a holttestet feldarabolta.

Nem kapott életfogytiglanit a férfi, aki megölte és feldarabolta feleségét
Forrás: Facebook

A TV Noviny szerint Štefan beismerte tettét, szerdán pedig bűnösnek vallotta magát a bíróságon. Életfogytiglan tartó szabadságvesztés fenyegette, végül 21,5 éves szabadságvesztésre ítélték.

A gyilkosság tavaly március 10-én történt a zólyomi járásbeli Budča községben. A vádirat szerint Štefan és 39 éves felesége, Agáta veszekedni kezdtek, ami lökdösődésbe torkollott, a nő a földre esett, férje pedig elkapta a nyakát, és addig szorította, amíg Agáta nem mozdult többé. Ezután a fürdőszobába vonszolta, hozott egy fóliát, majd egy konyhakéssel és egy elektromos fűrésszel feldarabolta a holttestet. Ezt követően a maradványokat vödrökbe helyezte, majd az Ördöghalma-hágónál (Čertovica) szétszórta őket.

A gyilkosságot továbbra is rejtély övezi, ugyanis a rendőrség máig nem találta meg az elhunyt nő földi maradványait.

Štefan vélhetően hirtelen felindulásból, féltékenységből követte el a gyilkosságot. A házaspárnak egy hétéves kislánya van, akiről a TV Noviny szerint jelenleg a nagyszülők gondoskodnak.


(tvnoviny.sk)