Napokig rejtegette a vécében a kislánya holttestét egy anya 

A 27 éves texasi Priscilla Torres legalább öt napig a vécében rejtegette kislánya holttestét.

Napokig rejtegette a vécében a kislánya holttestét egy anya 
Fotó: Facebook

Az ötéves gyermek élettelen testét Torres lakásán egy aggódó rokon fedezte fel, aki azért ment oda, mert gyanús lett neki, hogy napok óta nem látta a kislányt. Amikor a rokon belépett a házba, émelyítő bűz csapta meg az orrát, mely a mellékhelyiségből áradt. Miután benyitott, rögtön meglátta a kislány maradványait, és gondolkodás nélkül hívta a rendőrséget.

A gyermek halálát a kórboncnok szerint valamilyen kemikália okozta augusztus 27-én, de arra egyelőre nem sikerült rájönni, hogy hogyan jutott a méreg a kislány szervezetébe. A rendőrség így nem tudja, hogy gyilkossággal, vagy halált okozó gondatlansággal vádolja meg az anyát.

Torrest rendszeresen posztolt kislányával közös képeket a Facebookra, melyekhez azt írta, hogy mennyire szereti az ő kis hercegnőjét. Ennek ellenére mégsem jelentette be a hatóságoknak, hogy gyermekével bármi történt volna.

Jelenleg csak kiskorú halálának bejelentésének elmulasztásával tudják biztosan vádolni a fiatal anyát. Priscilla Torres úgy tudni egyelőre szabadlábon védekezhet.

Bors