Milliomos focisták követtek el fegyveres rablást - több ezer dollárt, karórákat és más értéktárgyakat zsákmányolt a Giants és a Seahawks játékosa!

A floridai Miramar város rendőrsége körözést adott ki az egyaránt a profi amerikaifutball-ligában (NFL) játszó DeAndre Baker és Quinton Dunbar ellen fegyveres rablás gyanúja miatt.

A rendőrök tájékoztatása szerint több szemtanú is állítja, hogy a két futballista és két társuk egy kerti partin kifosztották a vendégeket, több ezer dollárt, illetve karórákat és egyéb értéktárgyakat zsákmányoltak, majd luxusautóikon elhagyták a helyszínt. A jelentések szerint érkezésükkor eleve úgy parkoltak le Mercedesükkel, Lamborghinijükkel és BMW-jükkel, hogy azonnal el tudjanak hajtani a rablást követően.

A fegyveres rabláson túl Bakert négy rendbeli fegyverrel okozott súlyos testi sértéssel is vádolják.

A 22 éves DeAndre Baker 2019-ben került az NFL-be, miután a drafton az első kör 30. helyén választotta ki a New York Giants. Első évében csapata mind a 16 meccsén játszott, 15-ször kezdőként és 61 szerelést produkált.

A 27 éves, Bakerhez hasonlóan szélső védő poszton szereplő Quinton Dunbar 2015-ben kezdte NFL-karrierjét a Washington Redskinsnél, melynek egészen idén márciusig a tagja volt. A fővárosból akkor a Seattle Seahawkshoz került. A tavalyi szezonban 11 találkozón szerepelt és 4 labdaszerzése volt.

A Miamiban született, most 22 éves Baker a 2019-es draft 30. választásával került a New York Giantshez. A szintén Miamiban felnövő, jelenleg 27 éves Dunbar öt szezont töltött a Washington Redskinsnél, majd márciusban cserélték el a Seattle Seahawkshoz. Ő 3,4, Baker 2,4 millió dolláros fizetéssel számolhatott volna a közelgő NFL-szezonban – írja az Index.

mti/index/para