Mi folyik itt? Egy nap alatt hárman zuhantak le a magasból Pozsonyban és környékén

Május 22-én, szerdán két személy vesztette életét, egy pedig súlyosan megsérült, miután a fővárosban lezuhantak a magasból.

Mi folyik itt? Egy nap alatt hárman zuhantak le a magasból Pozsonyban és környékén
Fotó: Paraméter

Délután 4 óra körül egy 17 éves lány felment a pozsonyi SNP híd Ufo éttermének kilátójára, majd onnan lezuhanva ráesett egy parkoló autóra. A helyszínre kiérkező mentők és rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését. A lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

Michal Szeiff rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség az ügyben testi sértés gyanújával indított eljárást.

Nem volt ilyen szerencséje egy 64 éves nőnek, aki szerdán reggel 9 óra körül kiugrott a ružinovi kórház 6. emeletének erkélyéről. A TV JOJ információi szerint a súlyosan beteg nő nem élte túl a zuhanást. A szóvivő elmondása szerint emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Aznap egy harmadik eset is történt. Reggel egy férfi az ötödik emeletről ugrott ki Pozsonypüspökin. Szemtanúk jelentették be a 158-as segélyhívón, miszerint a panelház előtt egy férfi élettelen teste fekszik. A helyszínre kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. Szeiff tájékoztatása szerint ebben az ügyben szintén emberölés gyanújával indítottak eljárást, a halál pontos okának kiderítése érdekében törvényszéki boncolást rendeltek el.


noviny.sk/para